Türkiye'nin İlk ve Tek Diyet Haberleri Sitesi

Ender Saraç’dan göbek eriten diyet listesi

Ender Saraç Göbek Eriten Diyet ile 3 günde bel basen ve göbek bölgenizde yağlardan kurtulacak; sağlıklı
kilo vermenin keyfine varacaksınız. Hadi gelin beraberce Ender Saraç Göbek Eriten diyet listesine şöyle bir göz atalım!

Pek çok kişinin özellikle hanımların en çok şikayetçi olduğu konuların başında göbek şişkinliği ve o bölgede meydana gelen yağlanmalardır. Zayıflamak ve kilo vermeye çalışırken özellikle sadece bu bölgelerdeki fazlalıklardan kurtulmak istiyorsanız diyet listenize ve egzersizlerine biraz daha özen göstermeniz gerekli.  Normal diyet programlarında kilo verebilir ama bölgesel zayıflama ve incelmeyi tam olarak hissetmeyebilirsiniz. Uzman Diyetisyen ve Sağlıklı Yaşam Koçu Ender Saraç Diyet listesinde ise bölgesel zayıflama ile ilgili ipuçlarını bulacak ve kısa sürede azimle; göbek, basen ve bel bölgenizdeki değişikliği
fark edeceksiniz!

Mekik Hareketi

Göbek ve bel bölgesindeki incelmek isteyenler Saraç, en çok bu egzersizi tavsiye ediyor. Bu hareket özellikle karın bölgesindeki kasları kuvvetlendirir, yağların yanmasına yardımcı olur.

Sopalı  Hareket

Bu hareketi ayaklarınızı yere sağlam basarak yapın. Sopayı ense kökünüzde iki elinizle tutun. Kalçanızdan sağa ve sola dönme hareketi yapın . Bu hareket karnın yan tarafındaki kasların şekillenmesi ve göbeğin erimesini sağlar.

Bel Bölgesi İçin Mekik

Aynı mekik hareketindeki pozisyonda fakat bu defa dizleriniz karnınıza doğru çekerek kolunuzu ters köşedeki dizinize yaklaştırmaya çalışın. Bu hareketi genel olarak hepimiz biliyoruzdur. Fakat önemli olan ne zaman ve ne şekilde yaptığımız.

Geldik gün içinde yediklerimizin listesine. Ender Saraç diyet listesindeki programı ve egzersizleri dikkatlice uygulayın.

Haftanın tek günleri bunları yiyin;

Kalkar kalkmaz: Sabah uyandınız şöyle bir güne merhaba deyin ve 1 bardak ılık ballı limonlu su (içine yarım tatlı kaşığı bal, 10 damla limon konacak).

Arkasında sabah sporu: bunun için yarım saat ya da 45 dakika ayırmanız yeterli. Tempolu bir yürüyüş yapın ve bol ter atmaya gayret edin.

Duş: Yürüyüşün ardında ılık bir duş için hazırlanın. Duşta, ham ipek kese veya kabak lifi ile 5 dakika göbek, basen, popo ve belinizi sertçe fırçalayın. Arkasından 5 dakika kadar susam yağı, kekik yağı, biberiye yağı, melisa yağı ile aynı bölgeye masaj yapın.

Kahvaltı: Bir hayli acıktınız tabi. En önemli öğün Kahvaltı!!! Ne yiyeceksiniz? 1 adet kabuklu yeşil elma, 1 adet sert şeftali

Ara: Kahvaltıdan sonraki ara öğünde 2 parmak taze dil peyniri yemeniz faydalı olacaktır.

Öğle: Bu öğün için en ideal olanı; 1 porsiyon ızgara tavuk (derişiz), bol rokalı yeşil
salata (taze soğanlı).

Ara(saat 15.00): 3-4 yulaflı bisküvi açlığını ya da kazınma hissinizi bastıracaktır.

Ara(saat 17.30): 1 adet yeşil elma, güzelliğiniz içinde değerli bir meyve

Akşam yemeği: Bu öğünde zeytinyağlı tercih edeceğiz. Örneğin; 4-5 kaşık zeytinyağlı fasulye (az
yağlı), 1 dilim tam ekmek ve taze mevsim salatası.

Gece: 1 bardak şekersiz tarçınlı ılık light süt. 3-4 fincan rezene çayı, yeşil çay, mısır püskülü, kiraz, avokado yaprağı karışım çay

Ender Saraç Diyet Programında Yasaklılar listesi!

  • Kolalı, şekerli içecekler
  • Kızartma
  • Hayvansal katı yağlar (tereyağı, kaymak, yağlı şarküteriler, yumurtanın sarısı, yağlı süt
    ürünleri, yağlı etler, tavuk – balık derisi, tam yağlı süt)
  • Alkol (özellikle bira)
  • Beyaz un,
  • Beyaz şeker
  • Doğum kontrol hapları
  • Aşırı gündüz uykusu
  • Çikolata
  • Yağlı çerezler
  • Cips
yorum Yap