Türkiye'nin İlk ve Tek Diyet Haberleri Sitesi

İnternette en çok bu ünlü Diyetisyenler aratılıyor!

Son yıllarda giderek artış gösteren fazla kilo sorunu, insanların en büyük korkulu rüyası haline geldi. Bu yüzden fazla kilosu olan her insan kilo verme yöntemlerine başvurmaktadır. Kilo vermek için seçilen pek çok yöntem vardır. Fakat önemli olan kısım düzenli ve sağlıklı bir şekilde kilo vermektir. Bunun da yolu sağlıklı ve dengeli beslenme konusuna önem vermektir. Burada devreye diyetisyenler girer. Son dönemde tavsiyeleri ile nam salmış pek çok ünlü diyetisyenler bulunmaktadır.

Pek çok alanda eğitim almış ve alanlarında uzman olan Ünlü diyetisyenler, sizi ne tür bir yol izlemeniz gerektiği konusunda yönlendirerek, sağlıklı beslenmenizi sağlamaktadırlar.

İnternette En Çok Aratılan Ünlü Diyetisyenlerden Birkaçı

Ender Saraç

Ender Saraç İzmir’de 1959 yılında doğmuştur. Ege Tıp fakültesinden mezun olduktan sonra aile hekimi olarak çalışan doktor, daha sonra beslenme üzerine bir sağlık merkezi açarak kendini bu alanda yetiştirmiştir. Zamanla bu işte ilerlemiş ve Türkiye’de bir ilke imza atarak, doğal arınma markizini hayata geçirmiştir. Ender Saraç ismi, günümüzde sağlıklı yaşam denince akla gelen ilk isimlerdendir. Pek çok ünlünün beslenme uzmanlığını da yapmaktadır. Ender Saraç Türkiye’de, beslenme ve sağlıklı yaşam adına pek çok çalışmaya da katılmıştır.

Fatma Yiğitoğlu

Üniversitelerde okutulan Beslenme ve Diyetetik bölümlerinin ilk mezunlarından olan Fatma Yiğitoğlu, 2009 yılında Erciyes üniversitesinden mezun oldu. İstanbul bilim üniversitesinde yaptığı yüksek lisans ile uzman diyetisyen olarak görev almaya başladı. Daha sonra beslenme ve sağlıklı yaşam üzerine pek çok konuşma ve çalışmaya katılmış olan Fatma Yiğitoğlu, bu süre zarfında pek çok uluslararası kongreye de katılmıştır.

Taylan Kümeli

Hacettepe üniversitesinden mezun olan Taylan Kümeli ilk çalışması ile VB tarafından ödül almış bir diyetisyendir. 20 yıllık bir tecrübe ile diyetisyenlik konusunda, özellikle tedavi amaçlı diyetlerde oldukça başarılı bir isimdir. Tıp 2 diyabet ve kolesterol tedavisi için yaptığı çalışmalarda da üstün bir başarı göstermiştir. Oldukça popüler olan Taylan Kümeli, ünlü isimler ile birlikte çalışmakta, televizyon programlarına katılmakta ve bazı sosyal etkinlilerde yer almaktadır. Ender Saraç’tan sonra Türkiye’nin ikinci ünlü diyetisyenidir diyebiliriz.

Buket Adanç

1988 yılında Ankara’da doğan ve 2011 yılında Başkent üniversitesi beslenme ve diyetetik bölümünden mezun olan Buket Adanç, kısa sürede alanında çok başarılı olan bir diyetisyendir. Özel zayıflama merkezlerinde ve hastane polikliniklerinde çalışan başarılı diyetisyen, burada pek çok gözlem şansı yakalayarak kendisini geliştirdi. Buket Adanç televizyonlardan tanıdığımız ünlü diyetisyenler arasında yer almaktadır. Hem görsel medya hem de yazılı medyada, oldukça fazla yer almaktadır. Buket Adanç özellikle hamilelik sürecinde verdiği beslenme tavsiyeleri ile insanlar tarafından güvenilen bir isim olmuştur.

Daha önceden tecrübesi olan ve yaptığı diyet programları ile insanları mutlu eden ünlü diyetisyenler halk tarafından daha çok sevilmektedir.

yorum Yap