Taylan Kümeli’den 3 günlük yaz diyeti

Taylan Kümeli kilo verme konusunda hem kadınlara hem de erkeklere birçok diyet çeşidi önermektedir. Bu diyetlerin hangisi sizin için uygun, hangi diyeti yaparsanız kendinizi daha iyi hissederseniz tabii ki ilk önce bunları bilmeniz gerekli. Çünkü kimileri için zor gelebilen bu diyetler kimileri için gayet kolay olabilmekte. Bunun yanı sıra bir de sağlığınızı tehdit eden diyetlere başvurmamalısınız. Taylan Kümeli diyet programında her kişiye uygun diyet çeşidi bulunmaktadır. Bunlardan biri de 3 günlük yaz diyetidir.

Taylan Kümeli 3 Günlük Yaz Diyet Listesi

1.GÜN

Kalkar kalkmaz: Bir bardak ılık su içerisine bir dilim limon, bir dilim elma ve 1 adet çubuk tarçın ve 1 çay kaşığı elma sirkesi ekleyin ve bunu için.

Kahvaltı: 1 dilim çavdar veya buğday ekmeği, 1kibrit kutusu beyaz peynir yanında domates ve salatalık, maydanoz, mevsim yeşillikleri içecek olarak da şekersiz çay ya da kahve içebilirsiniz.

Ara Öğün: Kahvaltınızdan en fazla 2 saat sonra 1adet yeşil elma yanında 5 adet fındık ve yeşil çayın içine 1 dilim limon ve elma koyun ve için.

Öğle: Tavuk sulu domatesli şehriye çorbası ve yanında yeşil salata içine az yağ, limon nar ekşisi konulabilir.

Ara Öğün: Zencefilli, tarçınlı laktozsuz süt içmelisiniz. Fakat bu karışımı yazın soğuk kışın ise sıcak içmelisiniz yanında ise 1 adet tatlı bisküvi tüketebilirsiniz.

Ara Öğün: Bir adet yeşil elma yanında 5 adet badem, ya da çok açsanız esmer kepek ekmeğinden yaptığınız tostu yiyebilirsiniz.

Akşam: Büyük bir porsiyon salatanın içine 100 gram yağsız tavuk, et ya da balık koyabilirsiniz. Ekstradan 1 su bardağı haşlanmış yeşil mercimek, nohut veya 1 su bardağı kepekli makarna ekleyebilirsiniz.

Ara Öğün: Akşam yemeğinden 2 saat sonra 2 adet kivi ve 1 çay bardağı diyet kefir tüketmelisiniz. Fakat en önemlisi ise gün boyunca 2 litre su tüketmelisiniz.

2.GÜN

Kalkar kalkmaz: Bir bardak ılık su içerisine bir dilim limon, bir dilim elma ve 1 adet çubuk tarçın ve 1 çay kaşığı elma sirkesi ekleyin ve bunu için.

Kahvaltı: Kahvaltıda bir bardak ılık suda limon dilimi, 1 bardak probiyotik yoğurt içerisine 3 yemek kaşığı ayıklanmış nar ve 1 dilim taze ananas,1 tatlı kaşığı keten tohumu ve 3 yemek kaşığı yulaf ezmesi eklemeli ve bunu yemelisiniz.

Ara öğün: 1 adet armut,1 fincan sıcak su içerisine 1 poşet yeşil çay, rezene çayı ya da 1 poşet elma çayı atıp içebilirsiniz.

Öğle: Öğlen doyana  kadar sebze çorbası içebilirsiniz.

Ara öğün: Bir porsiyon erik yemelisiniz fakat erik gaz yapar bu yüzden yanında rezene çayı içmelisiniz.

  1. Ara öğün:2 dilim kepek ekmeği ve 1 kibrit kutusu diyet peynirden yapılmış yağsız tost yemeli ve bir bardak yeşil çay içmelisiniz.

Akşam: Yeşil soğanla yapılmış az yağlı bir sebze yemeği yanında ise yağsız yoğurt yemelisiniz.

Ara öğün: 1 tane küçük boy nar veya 1 porsiyon meyve yemeli yanında 1 kutu probiyotik yoğurt yada diyet bisküvi tüketebilirsiniz.

3.GÜN

Kahvaltı: 1 dilim çavdar veya buğday ekmeği, 1kirbit kutusu beyaz peynir yanında domates ve salatalık, maydanoz, mevsim yeşillikleri içecek olarak da şekersiz çay ya da kahve içebilirsiniz.

Ara öğün: Bir tane kepekli kraker yanında ise 1 adet elma

Öğle: İçinde bezelye olmayan sınırsız sebze yemeği ve 200 gr. diyet yoğurt

Ara öğün: 2 tane kepek ekmeği ile yapılmış yağsız peynirli tost yemelisiniz.

Akşam: 100-150 gr et, balık ya da tavuk yanında salata

Ara: 1 adet Yeşil Elma

3 günlük yaz diyeti kişilere kısa sürede kilo verebilme şansı tanıyor. Taylan Kümeli diyetleri arasında en çok dikkati çeken ve uygulanan bu diyet, zayıflamanızı sağlıyor. Taylan Kümeli zayıflama konusunda kişilere bu gibi diyetlerle alternatifler oluşturuyor. Bu da işin en güzel tarafı oluyor.

Comments (0)
Add Comment