Ender Saraç etkili diyet programları zayıflatıyor!

Son dönemde sağlık alanında tanınan Ender Saraç 1959 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. 1990 yılından beri birçok çalışmaya ve başarıya imza atan Ender Saraç, sağlık alanında da birçok gelişimin olmasına katkı sağlamıştır. Ender Saraç diyetleri arasında uygulanabilecek birçok diyet programı bulunmaktadır.

Ender Saraç Diyetleri Nelerdir?

Alkali Diyeti

Alkali diyeti son zamanlarda sıklıkla duyduğumuz ve alışık olmadığımız bir diyet programıdır. Bu diyette uygulanmak istenen temel amaç PH değerinin alkaliye çevrilmesidir. 2 litre kadar su içerisine 1 yemek kaşığı kadar karbonat eklenerek karbonat eriyesiye kadar karıştırılır. Elde edilen bu sulu karışım gün boyunca içilmelidir. Sıcak veya soğuk içeceklerinizde bile bu alkali suyu kullanmalısınız.

Salatalık Diyeti

Ender Saraç’ın hazırlamış olduğu bu diyet de salatalık ağırlıklıdır. Bu diyet programı sayesinde 3 gün de 1 kilo vermeniz mümkündür. Fakat bunun için diyeti düzenli bir şekilde uygulamalısınız. Ayrıca diyetinizi bol su içerek ve egzersizlerle de desteklemelisiniz.

Selülit Çayı

Kadınların en çok moralini bozan selüloitlerden kurtulmak hiç de kolay değildir. Bitkisel yollarla selüloitlerden kurtulmayı da başarmak mümkündür. Uzman Ender Saraç bu selüloitlerden kolayca kurtulmak isteyen bayanlara bitkisel bir çay hazırladı. Bu çayı eve kendiniz hazırlayarak düzenli bir şekilde kullandığınız takdirde harika sonuçlar elde edeceğinizden hiç şüpheniz olmasın.

Selülit çay tarifi

Malzemeler;

  • 2 veya 3 yaprak melisa
  • 3 adet avokado yaprağı
  • 1 tutam kadar biberiye
  • 1 tutam kadar zencefil
  • 1 tutam kadar kekik
  • 1 dilim kadar limon
  • 3 yaprak sinameki
  • 5 veya 6 adet saplı maydanoz

Limon haricindeki bütün malzemeleri 1 bardak su içerisine atarak kaynatın. Birkaç dakika sonra alarak demlenmesini sağlayın. Ardından içerisinde limon dilimini de atarak şeker eklemeden için. Çayı soğutmadan içmeye ve içmeden önce tok olmaya dikkat etmeniz daha yararlı olacaktır. Ender Saraç diyetleri arasında yer alan bu çay sayesinde, 1 ay içerisinde selülitlerinizden kurtulmuş olmanın sevincini yaşayabileceksiniz.

Comments (0)
Add Comment