Türkiye'nin İlk ve Tek Diyet Haberleri Sitesi

Kendinizi daha iyi hissettirecek 12 basit öneri!

Genellikle sağlıklı olmak için paraya ihtiyacımızın olduğunu düşünürüz. Ancak gerçekte günlük yaşantınıza birkaç yeni alışkanlık ekleyerek hayatınızı tersine çevirebilir ve kendinizi daha sağlıklı ve zinde hissedebilirsiniz.

Çoğu durumda, gıda ürünlerindeki mineral ve vitaminler vücudunuzun daha iyi çalışmasına yardımcı olur. Hiç dişlerinizi çilekle beyazlatmayı denediniz mi? Ya da size üzüm suyunun migreninizi iyileştirebileceğini söylesek inanır mısınız? Ayrıca sağlıklı bir safra kesesine sahip olmak için işlenmemiş bir fincan sıcak kahvenin tadını çıkarmanın yeterli olacağını düşünür müydünüz? Tüm bunlar size de ilginç geldi değil mi? Bunlar vücudunuza doğru davranmak ve kendinize hak ettiğiniz değeri vermek için harcama yapmadan kolayca gerçekleştirebileceğiniz doğal yaşamın basit örnekleri. Detaylar videomuzda..

Kendinizi Daha İyi Hissettirecek 12 Basit Öneri!

– Migren nedenini biliyor musunuz? Çoğunlukla serotonin gibi beyin kimyasallarında meydana gelen dengesizliktir ve bu yüzden üzüm suyu içmeniz migreni önlemede etkili olacaktır. Üzüm suyu  ağrı kesici olarak değil, korunma görevi görür.

– Somon’u tüketmeyi sürekli hale getir! Somon saçlarınızı ve saç derinizi nemli tutmak için gerekli olan D vitamini ve omega-3 yağ asitleri bakımından oldukça zengindir. Omega-3 ayrıca saç köklerinin temiz ve sağlıklı kalmasına da yardımcı olur.

– Limon ve tuzlu su, mitokondriyal fonksiyonu artırarak metabolizmanızı hızlandırabilir. Limon ve tuzlu su, vücutta kaloriye ihtiyaç duymadan daha fazla enerji üretmenize yardımcı olur ve aynı zamanda kalorileri daha hızlı yakmanızı sağlar.

– Tırnaklarınız sarı renkte görünüyorsa ve doğal olarak beyazlatmak istiyorsanız, diş macunu imdadınıza yetişecektir. Diş macununuz dişlerinizi beyazlatır, korur ve aynı şeyi tırnaklarınız için de yapabilir. Çünkü ikisi de keratin bazlıdır.

– Sabahları gözlerinizi açtıktan limonlu ve tuzlu su içtikten hemen sonra, yarım saat içinde kahvaltınızı yapmanız önemlidir. Kendinizi aç hissetmiyorsanız bile, kahvaltınızı yapmamak büyük bir hatadır, özellikle de kilo vermeye çalışırken.

– Kolajen ve hatta hidrolize edilmiş kollajen, diğer proteinlerle bağlandığı noktaya, cilde nüfuz edemez ve genel görünümünüzü iyileştiremez. Yaşlanmayla mücadele etmenin en iyi yolu takviye almaktır.

– Aktif kömür kadar basit görünen bir şey dişlerinizi beyazlatabilir, akneleri tedavi edebilir ve istenmeyen fazla yağları cildinizden uzaklaştırabilir. Çok basit şekilde çalışıyor; toksinler sadece aktif kömüre yapışıyor!

– Fazla kıllı bölgelerdeki batıklar için ücretsiz bir ilaç arıyorsanız, işte size çözüm! Tuz kan dolaşımını arttırır, şişliği azaltır ve cilt tahrişini iyileştirir, böylece kötü bir traş deneyimi yaşamanız durumunda size yardımcı olabilir.

– Elmalar doğal leke çıkarıcılar olarak hareket eder, çünkü ağzınızda daha fazla tükürük üretmeye yardımcı olur ve “kendi kendini temizleyen” bir ajan görevi görür. Portakal gibi meyveler diş çürümesine neden olan asitli yapıyı nötralize etmeye yardımcı olur.

– Kahve sağlıksız olarak görülse de en saf haliyle sizin için gerçekten oldukça sağlıklıdır. Kahvenin en önemli faydalarından biri, safra kesesinin sağlıklı kalmasını sağlamaktır.

– Doğru duydunuz, telefonun ekranınızın temizliği ile yüz cildinizin durumu arasında bir bağlantı var. Telefonunuzu düzenli olarak antibakteriyel bezlerle temizlemezseniz, hayal bile edemeyeceğiniz kadar bakteriye maruz kalırsınız.

yorum Yap